•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Welkom

Vrijstaande villa in Cap d’Agde
Deze ruime en gezellig ingerichte villa met aangrenzend appartement ligt in een rustige buurt in le Cap d’Agde (Maraval). Le Cap d’Agde staat bekend om zijn plezierhavens, vele stranden (op 10 minuten loopafstand) en de 18-holes golfbaan (5 minuten met de auto).

Een unieke plek voor golfers en strandliefhebbers. Vanwege de ligging en het comfort van het huis is dit ook buiten het zomerseizoen een fantastische basis voor golfers, wandelaars en fietsers. In de directe omgeving zijn meerdere golfbanen (o.a. st. Thomas in Bessan) en mogelijkheden voor paardrijden.

Het huisDe villa ligt in de bosrijke omgeving van la Pinède en is volledig omheind en door groen afgeschermd. In de tuin staan volgroeide planten en vele palmbomen. De villa heeft een overdekt terras. Rondom het huis is overal tuinverlichting. Het terrein is aan de voorkant afsluitbaar met een houten toegangshek. De oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s. Aan de achterzijde van het huis is een afsluitbare poort die toegang geeft tot een pad dat leidt naar een natuurgebied en de wijnvelden.

Dit is een van de wandelgebieden in la Pinède/Maraval, waar diverse parken zijn om te wandelen en te fietsen. Le Cap d’Agde en omgeving heeft diverse prachtige fiets- en wandelroutes met uitgezette fiets en wandelpaden.

ZwembadHet zwembad is 10 x 5 meter. Het water is halfzout en voorzien van machines die de zuiverheid van het water op peil houden. Het zwembad heeft een automatisch dekzeil en is verwarmd. Hierdoor kan men ook naast het hoogseizoen aangenaam gebruik maken van het zwembad.
Rondom het zwembad zijn diverse terrassen met meerdere ligstoelen en zonnebedden. In de voortuin kan jeu de boules gespeeld worden. In de tuin is tevens een buitendouche aanwezig.

De buurtDe villa ligt in een rustige buurt waar ook tijdens het hoogseizoen niets te merken is van de drukte. Het is een woongebied, waar merendeels Fransen wonen en een beperkt aantal huizen wordt verhuurd door buitenlandse huiseigenaren. Vakantieparken, havens, uitgaansmogelijkheden, stranden, winkels en restaurants zijn weliswaar dichtbij en vaak op loopafstand, maar in het huis, de tuin en op het terras rondom het zwembad kunt u volop genieten van een rustige vakantie.